Cremă minerală de protecție solară pentru fața cu SPF 30 Mary Kay®

Cremă minerală de protecție solară pentru fața cu SPF 30 Mary Kay®

Cremă minerală de protecție solară pentru fața cu SPF 30 Mary Kay® 

Crema minerală de protecție solară pentru față cu SPF 30 Mary Kay® oferă un nivel ridicat de protecție împotriva razelor UV dăunătoare, care activează procesele de îmbătrânire ale pielii. Aplicați pe ten după etapa de hidratare. Poate fi utilizat imediat înainte de aplicarea machiajului. Aplicați uniform o cantitate suficientă de produs cu 15 minute înainte de expunerea la soare. Majoritatea femeilor care au încercat acest produs au remarcat că este delicat, se absoarbe rapid și se aplică ușor pe piele. Formula nu este grasă, nu provoacă strălucire intensă și, pe măsură ce se absoarbe, menține nuanța naturală a pielii.
 
APLICARE:
Aplicați crema de protecție solară dimineața, după crema hidratantă, pe față, gât, decolteu și dosul mâinilor - oriunde pielea poate fi expusă la lumina directă a soarelui. Poate fi aplicată și sub machiaj.
Se recomandă reaplicarea la fiecare două ore (sau mai des după înot sau transpirație abundentă) dacă petreceți mult timp în aer liber.
 
 
INGREDIENT CHEIE:
OXIDUL DE ZINC blochează eficient radiațiile ultraviolete și protejează astfel pielea de consecințele expunerii la soare (de exemplu, melanom, arsuri solare sau îmbătrânire prematură).
 

 

 

Preţ: 520 MDL*

*Preţ cu amănuntul recomandabil

©2024 Mary Kay Inc.