Afacerea cu Mary Kay® vă oferă posibilitatea să alegeți ce vă motivează să vă stabiliți scopurile și să le realizați! Venitul suplimentar  din vânzările personale, premiile sau recunoașterea rezultatelor obținute în afaceri – dumneavoastră decideți ceea ce vi se potrivește. Sunteți gata pentru a începe să câștigați astăzi?

 

Venit suplimentar? Călătorie în jurul lumii? Sau bijuterii cu diamante?

Afacerea cu Mary Kay® vă oferă posibilitatea să obțineți venitul și premiile la care visați, trebuie doar să vă stabiliți un scop și să-l urmați! Chiar din prima zi a afacerii cu Mary Kay® puteți obține venit și premii pentru vânzările personale. Totul depinde de potențialul pe care îl aveți și de cât de activă sunteți. Compania Mary Kay vă propune unul dintre cele mai avantajoase sisteme de retribuții pentru Consultanți în domeniul vânzărilor directe. Compania Mary Kay alocă peste 50 de milioane de dolari SUA pentru a-și premia Consultanții Independenți de frumusețe din întreaga lume.

 

Potențial pentru un venit suplimentar

Folosind materialele informative și câteva metode de vânzare, bazându-vă pe susținerea altor Consultanți Independenți de frumusețe, puteți câștiga chiar din prima zi când primiți setul de start. Doar de dumneavoastră depinde cât de mare va fi venitul obținut. Dacă aveți nevoie de un venit suplimentar pentru a achita facturile sau pentru a cumpăra pantofii care v-au plăcut, o puteți face.

Îngrijirea tenului, cosmetice decorative, arome, îngrijirea corpului, comenzi noi și repetate – doar imaginați-vă cât de rapid puteți câștiga, obținând 40% din vânzarea produselor!* Acesta este unul dintre cele mai mari procentaje de câștig în domeniul vânzărilor directe, ceea ce face afacerea cu Mary Kay atât de atractivă. Aceasta poate deveni o sursă suplimentară de venit sau o activitate completă. Este alegerea dumneavoastră.

Așadar de ce ezitați?

 

Călătorii în jurul lumii

Lumea este un teren de joacă pentru cei mai buni Consultanți Independenți de frumusețe Mary Kay®. În ficare an, Compania dăruiește călătorii de lux în țări exotice, inclusiv în astfel de locuri precum Hawaii, Viena, Paris, Hong Kong – practic toate colțurile uimitoare din lume.

Premii demne de Regină

Mary Kay Ash credea că femeile trebuie să primească recunoștință și cadouri, demne de regină. Și cu fiecare an premiile devin tot mai atrăgătoare. Imaginați-vă televizorul din salonul dumneavoastră. Sau cum aranjați în cutia de bijuterii un inel impresionant sau un colier cu diamante. Dacă vă puteți imagina aceasta, înseamnă că puteți și să le primiți, participând la programele promoționale de la Mary Kay®.

 

Recunoaștere și mici victorii

Bineînțeles că bonusurile și premiile pe care le puteți primi sunt minunate, totuși posibilitățile afacerii cu Mary Kay® promit ceva mult mai prețios: respect și recunoaștere. Datorită programelor promoționale și a evenimentelor Companiei, Consultanții Independenți de frumusețe primesc recunoaștere demnă de regină și mulțumiri pentru munca lor asiduă, pentru aspirația către succes și meritele obținute.

Sigur, nu trebuie să așteptați evenimentele speciale ale Companiei pentru a primi recunoaștere! Bucurați-vă și de „micile victorii”. Anume aceste mici realizări zilnice vă apropie de succesul adevărat, de aceea nu uitați să vă lăudați atungi când vă atingeți scopul propus.

 

 

 


©2024 Mary Kay Inc.