Produse demne de încredere.
O Companie în care poți crede.
În 1963 Mary Kay Ash a fondat Compania sa, bazându-se pe valorile personale, de care s-a călăuzit în decursul întregii vieți: siguranța, onestitatea și credința nestrămutată în Regula de Aur și în posibilitatea de a schimba viața. Astăzi aceste valori stau la baza tuturor activităților noastre, inclusiv și în tendința de a crea produse care pun în valoare adevărata frumusețe interioară și exterioară a femeii. Filosofia noastră este simplă: noi elaborăm produse în conformitate cu declarația de garanție a calității. Iată de ce ne mândrim cu calitatea produselor noastre și cu avantajele îngrijirii superbe pe care le asigură, milioane de femei în întreaga lume pot spune:
„Ador Mary Kay!”
 
Noi știm ce-și doresc femeile.
Conexiunea cu femeile din diferite colțuri ale lumii ne ajută să înțelegem ce este important pentru ele și ne permite să le oferim în mod consecvent produse, care le bucură și corespund așteptărilor. În fiecare an mii de femei din întreaga lume utilizează și evaluează produsele Mary Kay® sub direcția învățaților experți, astfel încât putem estima eficiența fiecărei formule a produselor, asigurându-ne că oferă acele avantaje frumoase, de care au nevoie femeile. Acest lucru ne ajută nu doar să le oferim femeilor ceea ce-și doresc astăzi, dar și să creăm produse pe care le vor dori în viitor.
 
Securitatea produselor este sarcina noastră prioritară.
Compania Mary Kay investește milioane de dolari în cercetări și efectuează peste jumătate de milion de teste în fiecare an pentru a se asigura că fiecare ingredient în parte și produsele finale corespund celor mai înalte standarde ale securității, calității și performanței. Noi cunoaștem că pot exista diferite puncte de vedere în ceea ce privește securitatea ingredientelor și unele opinii pot fi rezultatele interpretări incomplete sau incorecte. Dorim însă să-i asigurăm pe consumatorii noștri că în Mary Kay fiecare decizie cu privire la produse este bazată pe fapte științifice, și nu pe opinii. Noi ne bazăm pe rezultate confirmate de cercetări științifice profunde, efectuate cu ajutorul celor mai moderne tehnologii și colaborăm cu experți imparțiali în medicină din afara Companiei pentru a asigura securitatea și eficiența produselor noastre. Considerăm că este de datoria noastră să facem chiar mai mult decât cere legea în ceea ce privește securitatea produselor pentru sănătate. Conformitatea oricărui produs, ce apare în vânzare, este confirmată de către organizațiile de stat responsabile de securitatea produselor în fiecare țară.
Experții independenți în medicină au un rol important în elaborarea produselor.
Compania Mary Kay colaborează cu specialiști de vază în domeniul dermatologiei, oftalmologiei, îngrijirii medicale și în alte domenii ale medicinii, atât în instituții academice, cât și în cele cu practică privată din întreaga lume. Grație acestei colaborări, cercetărilor curente și noilor realizări în tehnologia producerii, savanții Centrului științific de cercetări al companiei Mary Kay pot crea produse de clasă mondială, care corespund celor mai înalte standarde ale calității.
Ne dorim ca consumatorii să fie la 100% satisfăcuți de produse.
Considerăm că satisfacerea necesităților clienților nu este o acțiune de o singură dată. Este un angajament pentru toată viața. Compania Mary Kay tinde să ofere o informație succintă, clară și veridică despre securitatea și eficiența produselor sale, astfel încât clienții noștri să fie siguri în alegerea efectuată. Compania oferă 100% garanție a calității tuturor produselor Mary Kay® vândute de cătreConsultanții Independenți de frumusețe și se conduce de principiul de bază în vânzarea produselor Mary Kay® - procurarea produselor de la Consultantul Independent de frumusețe cu 100% garanție a returnării (dacă produsul nu i-se potrivește clientului).
Compania Mary Kay nu suportă testarea pe animale.
Compania Mary Kay este împotriva testării produselor pe animale și este un părtinitor activ al utilizării metodelor alternative de testare pentru confirmarea securității ingredientelor și a produselor finale. Noi nu efectuăm testarea produselor noastre sau a ingredientelor pe animale și nu însărcinăm persoane terțe să facă acest lucru din numele nostru. În afara cazurilor când acest lucru este absolut cerut prin lege. În decursul a peste două decenii am ocupat poziții de frunte la nivel mondial prin contribuția adusă la elaborarea metodelor alternative de testare în scopul confirmării securității produselor. Acest angajament este actual și astăzi: în colaborare cu organele de stat responsabile de controlul calității și securității produselor cosmetice, precum și cu asociațiile de protecție a animalelor, împreună cu cercetători de vază în domeniul metodelor alternative de testare noi susținem metodele alternative de testarea a produselor, care exclud testarea pe animale.           
 
Mary Kay participă la protecția mediului ambiant.
Organizând și participând la acțiunile de protecție a mediului ambiant, noi nu pur și simplu schimbăm spre bine viața oamenilor cu care contactăm astăzi, dar și influențăm viața generațiilor viitoare. Ne angajăm să menținem și să protejăm natura împiedicând poluarea și păstrând resursele naturale, respectând cerințele legii, precum și perfecționând permanent politica noastră de protecție a mediului ambiant. 

 


©2024 Mary Kay Inc.