Dacă folosesc cremă hidratantă pentru pielea feţei şi a corpului, este oare necesar să folosesc produse hidratante speciale, destinate pentru anumite zone ale pielii?

Produsele hidratante speciale, destinate pentru anumite zone ale pielii ajută pielea să rămână tânără şi previn îmbătrânirea prematură a acesteia. Cremele şi gelurile pentru zona din jurul ochilor sunt în stare să facă minuni: ele menţin tonusul pielii, măresc fermitatea pielii, luptă cu aspectul tern al pielii, înlătură edemele, previn apariţia ridurilor, şi cel mai important, ajută femeilor să-şi menţină tinereţea şi frumuseţea. Balsamurile de buze şi produsele pentru purificarea pielii buzelor dăruie catifelare, hidratare şi confort. Astfel de zone ca coatele şi călcâi, necesită un produs intens hidratant, care este în stare să înmoaie pielea aspră şi dură de pe aceste zone.

Sfaturi pentru a păstra pielea frumoasă şi hidratată:

  • Pentru ca iarna, aerul din casă să-şi menţină nivelul necesar de umiditate este necesar de utilizat un umidificator.
  • Pentru ca pielea mâinilor să fie protejată pe timp de iarnă, îmbrăcaţi mănuşi. După ce spălaţi mâinile, întotdeauna aplicaţi o cremă hidratantă, ca de exemplu Cremă de mâini Satin Hands®.
  • Pentru a proteja pielea de acţiunea nocivă a razelor ultraviolete folosiţi produse cu factor de protecţie solară SPF, aşa ca Cremă pentru protecţie solară cu SPF 30* şi Balsam pentru buze pentru protecţie solară SPF 15 din Colecţia pentru protecţia solară Mary Kay®.
  • * Se eliberează fără prescripţie medicală.

 


©2021 Mary Kay Inc.