Cremă pentru umplerea ridurilor profunde TimeWise Repair® Volu-Fill®

Cremă pentru umplerea ridurilor profunde TimeWise Repair® Volu-Fill®

TimeWise Repair® Volu-Fill® Deep Wrinkle Filler

Crema pentru umplerea ridurilor profunde TimeWise Repair® Volu-Fill™ datorită formulei sale unice este destinată să lupte cu semnele vizibile de îmbătrânire și să completeze din interior ridurile de expresie - pe frunte, în jurul buzelor și a ochilor. Chiar și liniile profunde dintre sprâncene , liniile zâmbetului din jurul buzelor de la nas spre bărbie vor dispărea fără urmă.
 

Vă faceți griji din cauza ridurilor profunde?
Acum aveți un remediu.
100% dintre femei au arătat o îmbunătățire a severității ridurilor.*

  • Formula cu acțiune direct umple ridurile adânci și ajută la îmbunătățirea aspectului lor în timp.
  • Ridurile adânci se diminuează vizibil.
  • Retinolul acționează asupra ridurilor profunde.
  • Are un impact semnificativ asupra tuturor celor 6 zone de riduri**
  • Nu se scutură, nu formează cocoloașe, se absoarbe și rămâne invizibil pe piele.

 

În timp ce setul TimeWise Repair™ acționează asupra diverselor semne de îmbătrânire a pielii, crema pentru umplerea ridurilor profunde TimeWise Repair® Volu-Fill™ are un singur scop - să ofere ridurilor profunde atenția de care acestea au nevoie. Produsul inovațional din sistemulTimeWise Repair™ combină puterea retinolului și acțiunea acidului hialuronic de reducere a ridurilor . Împreună cu elastomerii flexibili, produsul oferă pielii îngrijirea necesară.

 

 

* * Rezultatele reflectă măsurarea biologică-instrumentală a severității ridurilor după un studiu clinic independent de 8 săptămâni, la care au participat 31 de femei care au utilizat produsul dimineața și seara. Severitatea ridurilor se referă la lungimea, adâncimea și numărul ridurilor.
** Rezultate bazate pe măsurarea nivelului de îmbunătățire a aspectului pielii, realizată de un expert independent în cardul unui studiu clinic independent de 8 săptămâni, la care au participat 45 de femei care au utilizat produsul dimineața și seara.

 

Preţ: 800 MDL*

*Preţ cu amănuntul recomandabil

©2024 Mary Kay Inc.