Apa de parfum Live Fearlessly®

Apa de parfum Live Fearlessly®

Live Fearlessly® Eau de Parfum

Live Fearlessly®* – aromă feminină pentru femeile sociabile, cărora nu le este frică să-și demonstreze în mod deschis convingerile. În fiecare zi, dați dovadă de curaj. Acceptați cu încredere viața, cu toate posibilitățile pe care vi le oferă. Rămâi întotdeauna fidelă ție însăți și convingerilor tale. Credeți în forțele și în convingerile proprii. Mândriți-vă că aveți curaj, pentru că frumusețea e în mâinile dumneavoastră!
 

Notele de vârf: bergamotă italiană, ghimbir, petale de flori.
Notele de mijloc: trandafir, lăcrămioară, orhidee.
Notele de jos: boabe prăjite de tonka, cedru, lemn de santal australian, mosc de vanilie.

Mary Kay Ash era sigură că orice femeie poate fi curajoasă. Întreaga ei viață a fost o confirmare a acestor cuvinte.
Atunci când întreaga lume era împotriva ei, ea a demonstrat că nimic nu este imposibil. Și a mers și mai departe, inspirându-i pe alții cu succesul ei. Motto-ul ei a fost simplu – iubește cu toată inima, trăiește viața la maxim și luptă pentru visurile tale. Crearea apei de parfum Live Fearlessly™ a fost inspirată din povestea de viață și curajul lui Mary Kay Ash, poveste actuală și astăzi, când femeile moderne curajoase din întreaga lume ating succesul și fac o schimbare spre bine.
Capacul: Forma agresivă și în același timp rafinată a capacului este inspirată din puterea femeii. El simbolizează încrederea și fermitatea.
Flaconul: numeroasele laturi reflectă diferitele părți ale personalității, pe care le are fiecare dintre noi, iar asimetria flaconului este inspirată din viață, frumoasă prin imperfecțiunea ei.
Culoarea: Luciul de un auriu fin reflectă energia femeii, pasiunea ei pentru viață, încrederea în sine și simbolizează, în același timp, căldura soarelui care răsare, pentru a aduce o nouă zi plină de oportunități.

 

 

Preţ: 820 MDL*

*Preţ cu amănuntul recomandabil

©2021 Mary Kay Inc.