Fondul de caritate Mary Kay (The Mary Kay Foundation℠)

„Regula de aur” este fundamentul pe care Mary Kay Ash și-a construit grandioasa Companie. Visul acesteia a fost să îmbogățească viața femeilor și ea știa cât de mult le distruge viața cancerul mamar și violența domestică, indiferent de locul de trai, vârstă sau situație materială. De aceea, în anul 1996 a creat Fondul Mary Kay. Din acel moment Fondul a alocat peste 60 milioane de dolari ca sprijin pentru organizațiile care luptă cu violența în familie și bolile oncologice.

 

Prevenirea infracțiunilor

Mary Kay duce o luptă intensă cu violența față de femei. Elaborând inițiative profilactice, ajutând victimele și colaborând cu organizații corespunzătoare pentru femei, Compania își dorește să le transmită tuturor ideea că dragostea nu trebuie să doară.
Mary Kay este principalul sponsor al proiectului „loveisrespect” – serviciu anonim gratuit de promovare a comunicării și relațiilor dintre tineri. Acesta funcționează astfel: expediind textul „loveis” la numărul scurt 22522, tânărul ia legătura cu linia verde a Serviciului național de combatere a infracțiunilor.

Apărarea intereselor

Programul Mary Kay de apărare a intereselor femeilor a fost lansat în anul 1980, când Compania a întreprins măsuri pentru a obține includerea mamografiei în asigurarea medicală.
De atunci colaboratorii Mary Kay și Consultanții Independenți de frumusețe, întâlnindu-se și discutând cu legislatorii, au făcut lobby pentru multe proiecte importante privind combaterea violenței în raport cu femeile și adolescenții, prevenirea acesteia și acordarea de ajutor victimelor.

 

 


©2024 Mary Kay Inc.