Acțiunile de caritate „Mary Kay (Moldova)”

 

Anual compania Mary Kay® pentru susținerea acțiunilor de caritate în toată lumea lansează câte un produs special pentru aceste scopuri, o parte din banii obținuți din vânzări sunt transferați în scop de caritate. Detalii despre produsul curent le puteți afla AICI...

În anul 2013 Compania Mary Kay (Moldova) lansează proiectul „ROZUL SALVEAZĂ VIAȚA”. Scopul acestui proiect este de a ajuta anumiți copii care suferă de anumite boli. Toate fondurile acumulate sunt transferate pentru tratamentul copiilor prin intermediul Organizației Obștești „Salvați viața”. Datorită suportului Consultanților de frumusețe și a clienților Companiei începând cu anul 2013 Mary Kay (Moldova) a oferit speranța unui viitor sănătos și fără griji pentru 21 de copii.

 
 

Organizația Obștească „Salvați viața” creată în 2010 pentru acumularea și gestionarea corectă a fondurilor acumulate din donații benevole pentru tratamentul și oferirea de medicamente pentru copiii și adolescenții grav bolnavi. Pe parcursul anilor de colaborare cu Mary Kay (Moldova) membrii organizației „Salvați viața” s-au manifestat drept parteneri demni de încredere cu o inimă mare. Informația despre fondurile acumulate și ulterior repartizarea acestora o puteți găsi pe site-ul organizației. O astfel de transparență a operațiunilor oferă posibilitate fiecărei persoane cointeresate să afle unde și cum au fost transferați banii donați. Detalii despre organizație le puteți găsi AICI... 

Compania Mary Kay (Moldova) participă la diferite evenimente de caritate scopul principal este de a acumula fonduri pentru tratamentul copiilor și a ajuta casele de copii (de exemplu: acțiunile de caritate „Frumusețea îl va salva pe Maxim”, „Viața merită trăită”, „Ques4Life”, „Corporate Charity Tennis Challenge”, „Dance for Life”, „Global day of Beauty”, „Winter Charity Bazaar” etc.)

 

Istoricul acțiunilor de caritate Mary Kay (Moldova)

• În cadrul unei acțiuni de caritate a companiei Mary Kay (Moldova) au fost achiziționate echipamente și ustensile pentru Secția de Oncopediatrie a Institutului Oncologic al Republicii Moldova (aparat pentru perfuzie, monitor pentru urmărirea semnelor vitale ale pacienților și alte materiale necesare pentru Secție). Acest rezultat a fost posibil datorită banilor obținuți din vânzarea produselor de caritate și a donațiilor oferite de clienții Companiei și de Consultanților de frumusețe Mary Kay ®.
• În decursul mai multor ani, compania Mary Kay (Moldova) a oferit susținere Asociației Obștești „Insula Speranțelor”. Grație banilor acumulați în urma vânzării produselor de caritate și a donațiilor din partea oamenilor cu suflet mare, a fost asigurat suport psihologic și medical pentru femeile care au devenit victime ale traficului de ființe umane.
• Mary Kay (Moldova) a participat la organizarea sărbătorilor pentru copii din toate colțurile țării de Ziua Internațională a Copilului. Printre acestea sunt: Festivalul prieteniei, creației și sportului pentru copii (organizat împreună cu Fundația de caritate „Clipa Siderală”), sărbătoarea Mary Kay în Scuarul Catedralei din Chișinău, în parteneriat cu Direcția pentru Protecția Drepturilor Copilului, organizarea vizitei gratuite pentru copii la Zoo.

 


©2024 Mary Kay Inc.