Program global

Principiile dezvoltate de Mary Kay Ash inspiră oamenii din întreaga lume încă din anul 1963. Această femeie a întrunit niște calități absolut minunate – bun simț, fermitate, spirit antreprenorial și bunătate fără margini. Iar faptul că pe an ce trece Compania are tot mai mult succes este o dovadă în plus a înțelepciunii fondatoarei. Timp de peste 50 de ani Compania ajută femeile să dezvolte calități de lider. Principiile lui Mary Kay Ash, testate în timp în întreaga lume, inspiră programele de dezvoltare pentru fete, datorită colaborării Companiei cu instituțiile educaționale pentru elevi și studenți.

Programe regionale

ВProgramele de voluntariat Mary Kay funcționează în toată lumea.

America de Nord

STÂNGA. Cercetașii ajută Compania Mary Kay cu noua generație de Lideri, inițiind fetele în ceea ce ține de bazele unor relații corecte între oameni. La programele bazate pe valori și modele de afaceri ale Companiei au participat peste 9 000 de fete.
DREAPTA. Colaboratorii Mary Kay (Canada), împreună cu familiile lor și autoritățile din Toronto, au plantat de Ziua Pământului peste 1 100 de arbori și arbuști, în cadrul acțiunii de conservare a râului Etobicoke.

 

Europa

 

STÂNGA. . Filiala Mary Kay din Germania a devenit sponsorul unei noi școli Mary Kay în Rwanda (Africa), pentru a oferi noi posibilități copiilor de acolo.
DREAPTA. Voluntarii de la Mary Kay (Spania) colaborează cu Banca de Alimente din Madrid, furnizând mâncare și contribuind la distribuirea acesteia. Colaboratorii filialei Mary Kay din Spania participă anual la inițiativele sociale orientate spre implicarea tinerei generații în grija pentru lumea înconjurătoare.

Asia

STÂNGA. Deschiderea primei biblioteci „Visul roz” în unul dintre centrele de reabilitare din Coreea. Încăperea perfectă pentru citit a fost creată pentru copii de filiala Mary Kay din Coreea. În total, datorită suportului Mary Kay, în Coreea au fost deschis peste 30 de biblioteci „Visul roz”.
DREAPTA. Mary Kay (Coreea) sărbătorește marea deschidere a primei biblioteci pentru copii „Visul roz”.

 

America Latină

 

STÂNGA. Mary Kay (Brazilia) sprijină Instituto Se Toque – organizație pentru combaterea cancerului de sân. Aici au loc master-class-uri, sunt ținute lecții și sunt organizate spectacole teatralizate, pentru a informa femeile despre această boală și a o diagnostica în stadii incipiente.
DREAPTA. Copiii din familii sărace primesc mâncare la Comamos y Crazcamos con Alegria A.C. Cu sprijinul Mary Kay (Mexic) această organizație luptă cu problemele ce țin de alimentația incorectă și violența domestică în rândul familiilor sărace din regiune.

 


©2024 Mary Kay Inc.