Un viitor frumos pentru femei

Mary Kay Ash era sigură că fiecare femeie își poate pune un scop, pe care să-l atingă. De aceea compania Mary Kay sprijină femeile din întreaga lume în tendința lor de a se dezvolta pe plan personal și de a obține stabilitate pe plan financiar.

 

• Milioane de femei din întreaga lume beneficiază de avantajele modelului de afaceri de vânzări directe, fiind Consultanți Independenți de frumusețe Mary Kay®.
• Afacerile cu Mary Kay® sunt ideale pentru cei care își doresc să fie antreprenori independenți și asta datorită orarului flexibil, planului de afaceri clar și simplu și posibilităților nelimitate de creștere personală și financiară.
• Timp de peste 50 de ani de istorie a companiei Mary Kay, peste 600 de Consultanți Independenți de frumusețe au obținut statutul suprem în cadrul Companiei – Lider Național.
• În prezent peste 1 400 de Consultanți Independenți de frumusețe din SUA s-au ales cu renumitele Cadillac-uri roz Mary Kay®.

Sprijin pentru afacerile mici

În parteneriat cu Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare, filiala Mary Kay din China și Fondul pentru dezvoltarea femeilor din China au creat Fondul de sprijin al afacerilor mici pentru femei Mary Kay®.
Oferind microfinanțare și creditare, Fondul ajută femeile să-și înceapă propria afacere.
Filiala Mary Kay din China a alocat peste 4 milioane de dolari pentru sprijinul femeilor din 20 de provincii chineze.

 

 


©2024 Mary Kay Inc.