Aveți multe motive să organizați un masterclass!

Abordare personalizată, comunicare și analiză a produselor preferate la masterclass-urile Mary Kay®, și veți beneficia de suport din partea Consultantului de frumusețe și să petreceți timpul frumos cu prietenele.

 


Petreceți timpul cu prietenele

Machiaje intense, fotografii de neuitat, comunicare plăcută ce poate fi mai plăcut? Vă promitem, Consultantul de frumuseţe are multe surprize şi cadouri.

 


Sfaturi şi tendinţe

Sfaturi din partea beauty experţilor profesionişti, veţi putea afla despre ultimele tendinţe în domeniul machiajului şi îngrijirii tenului, precum şi despre produsele noi, nuanţe în vogă şi arome. Aceste informaţii şi multe alte surprize vă aşteaptă împreună cu prietenele la masterclass-uri.

 


Bonusuri plăcute!

Vă doriţi şi mai multe bonusuri? Aveţi posibilitatea să obţineţi cadouri, produsele care v-au plăcut gratuit şi multe alte surprize, doar pentru organizarea unui masterclass la care veţi invita prietenele dumneavoastră.

 

 

Formatul îl alegeţi singură!

Puteţi alege timpul, locul şi modul de organizare a masterclass-ului care este convenabil atât pentru dumneavoastră, cât şi pentru prietenele dvs., iar Consultantul de frumuseţe va lua asupra sa celelalte părţi logistice. Invitaţi prietenele acasă pentru a testa produsele din broşura „The Look” (sau din broşura electronică) înainte de a comanda produsele. Sau vă puteţi întâlni acasă, la cafenea, într-un spaţiu de co-working sau chiar puteţi realiza un masterclass online în timpul căruia să discutaţi despre produsele noi, în timp ce fiecare se află într-o locaţie comodă. Invitând la masterclass puteţi obţine produsele care vă plac sau surprize exclusive. Contactaţi Consultantul dev frumuseţe şi aflaţi detaliile despre ofertă şi beneficiile acesteia.

 

 


©2024 Mary Kay Inc.