”Setul fermecat” TimeWise®

”Setul fermecat” TimeWise®

  ”Setul fermecat” TimeWise® reînnoit oferă pielii toate ingredientele de care are nevoie într-o doză dublă, deoarece produsele de noapte și de zi sunt folosite în combinație cu crema hidratantă, ceea ce asigură o doză dublă de complexul TimeWise® 3D.

Folosind toate produsele, veți obține atât efecte pe termen scurt, cât și pe termen lung. În plus, o rutină de îngrijire a pielii în trei pași dimineața și seara va oferi pielii un sprijin constant și o doză dublă de complex TimeWise® 3D.

       Protecție contra UV 

       Riduri mai puțin vizibile

       Piele mai fermă

       Mai multă luminozitate

       Mai multă hidratare

       Textură mai unifiormă

       Starea generală a pielii îmbunătățită

Plus la toate îngrijirea de trei pași dimineața și seara oferă pielii un suport instantaneu și doza dublă de Complex TimeWise® 3D.

Soluția purificatoare și Crema hidratantă cu antioxidanți TimeWise® sunt disponibile în două formule – pentru ten normal/uscat și mixt/gras. Protecția de zi cu SPF 30 TimeWise® și Regenerarea de noapte TimeWise® sunt potrivite pentru toate tipurile de piele.

Toate produsele din set sunt potrivite pentru pielea sensibilă.

Complexul TimeWise® 3D este conținut în fiecare produs din ”Setul fermecat” TimeWise®.

Este o combinație din resveratrol încapsulat, vitamina B3 și peptide anti-îmbătrânire oferă suport tridimensional pielii și protejează împotriva factorilor care cauzează îmbătrânirea prematură a tenuluiComplexul TimeWise® 3D asigură îngrijire tridimensională pielii și o protejează de factori care provoacă îmbătrânirea prematură a tenului.

Setul Fermecat” TimeWise® conține 4 produse:

1.       Soluția purificatoare 4-în-1 TimeWise® curăță, împrospătează, exfoliază, luminează și pregătește pielea pentru etapele ulterioare de îngrijire. Este disponibilă în două formule - pentru ten normal/uscat și pentru ten mixt/gras

2.       Cremă hidratantă cu antioxidanți TimeWise® Este disponibilă în două formule: pentru ten normal/uscat și pentru ten mixt/gras

3.       Protecția de zi cu SPF 30 TimeWise® contribuie la protejarea pielii de influența negativă a mediului și reduce semnele vizibile ale îmbătrânirii premature a pielii.

4.       Regenerarea de noapte TimeWise® susține procesul natural de restabilire a pielii și conține capsule NutriBeads® Duo care se deschid atunci când sunt scoase din flacon pentru a furniza pielii o doză proaspătă de resveratrol și un cocktail de vitamine.

Pentru ten normal/uscat

Pentru ten mixt/gras

Preţ: 2020 MDL*

*Preţ cu amănuntul recomandabil

©2024 Mary Kay Inc.