Instrumente de succes


Indiferent dacă preferați să faceți afaceri online, din mers, să vă întâlniți personal cu clienții sau să desfășurați ore de frumusețe, puteți folosi un set întreg de instrumente create pentru a vă ajuta să măriți vânzările! Instrumentele oferite de Companie vă ajută să organizați propria afacere ca aceasta să fie mai mobilă și eficientă , astfel încât să puteți obține rezultate maxime din efortul depus. Sunteți pregătită să începeți acum?

 

 

Ore de frumusețe

Formatul orelor de frumusețe este divers și poate corespunde preferințelor dumneavoastră și ale clienților. Dacăprezentați modalitățile de îngrijire a tenului, și învățați pe alții tehnicile machiajului și oferiți recomandâri de îngrijire a corpului la domiciliu, fiți sigură că clienții vor îndrăgi atmosfera informală și vor aprecia comoditatea deservirii individuale.

Machiaj și deservire individuală

Cui nu-i place machiajul frumos? Sau recomandările individuale de la un profesionist? Deși orele de frumusețe sunt distractive, întotdeauna aveți posibilitatea să oferiți o consultație individuală unui client. Puteți:

  • să ajutați la alegerea îngrijirii corecte pentru ten.
  • să determinați tonul pielii și să ajutați la alegerea fondului de ten și a cosmeticelor decorative.
  • să îi învățați pe alții cum să aplice un machiaj modern și multe altele.

 

Mostre

Distribuiți mostre clienților pe cât de des posibil. Este o posibilitate excelentă de a testa produsele înainte de a le cumpăra și totodată e o modalitate eficientă de a mări vânzările. Setul de start conține mostre ale celor mai populare produse și un set de broșuri „The Look”, pentru ca fiecare client să poată încerca produsele, să cunoască toată gama de cosmetice Mary Kay® și să cumpere ceea ce le place.

 

 


©2024 Mary Kay Inc.