Fiind înconjurat de frumusețea exotică a ţării sale de origine – Republica Salvador – Luis a ştiut dintotdeauna să aprecieze frumosul la justa sa valoare. Studiile pe care acesta le-a făcut la Paris i-au permis să obţină statutul de stilist profesionist şi l-au condus pe drumul înfloritoarei sale carieri. Acesta a colaborat cu diferite celebrităţi, designeri și reviste de modă, precum Elle, Glamour, Harper’s Bazar şi multe altele. Luis cooperează de mult timp cu Mary Kay® şi acum este dispus să împărtășească cunoștințele pe care le are în materie de machiaj şi frumuseţe femeilor din întreaga lume, făcând parte din echipa internaţională de stilişti Mary Kay®.
 
Machiaj profesional de la Luis Casco
 

După cum se ştie: „Ochii sunt oglinda sufletului”. După mine, este foarte important ca frumuseţea ochilor să fie evidenţiată. Primul lucru pe care-l observăm la o persoană sunt ochii, de aceea trebuie să le acordăm atenţia necesară. Acest look îmbină în sine diverse tehnici de creare a machiajului „smokey eyes", iată de ce acesta poate fi creat de fiecare femeie. Sunt deosebit de încântat de faptul că am posibilitatea să vă împărtăşesc secretul creării şi aplicării acestui machiaj.


Trasaţi o linie cu ajutorul unui creion de ochi "Negru" pe toată linia creşterii genelor superioare şi inferioare şi estompaţi uşor cu ajutorul pensulei pentru estomparea fardului de pleoape.
Creion de ochi Mary Kay®
"Negru"
 
   

Aplicaţi puţin fard de pleoape mineral de nuanţă "Satin argintiu" pe pleoapa superioară, pornind dinspre centru spre colțul exterior al ochiului. Aplicaţi nuanţa "Cremă de frişcă" sub sprânceană.
Fard de pleoape cu minerale Mary Kay®
"Satin argintiu"
 
Fard de pleoape cu minerale Mary Kay®
"Cremă de frişcă"
 

Aplicaţi două straturi de Rimel Mary Kay® Lash Love® rezistent la apă pe genele superioare și inferioare.
Rimel Mary Kay® Lash Love® rezistent la apă
«Negru»
 
   

Scoateţi în evidenţă conturul feţei cu ajutorul pudrei compacte bronz cu minerale de nuanţă"Nisip de bronz", după care aplicaţi o cantitate necesară de pudră compactă iluminatoare cu minerale nuanţa "Porţelan roz" pe pomeţii obrajilor după care estompaţi cu grijă.
Pudră compactă bronz cu minerale
"Nisip de bronz"
 
Pudră compactă iluminatoare cu minerale
"Perlă roz"
 

Aplicaţi rujul de buze de culoare "Odă iubirii" şi luciu de buze "Perlă roz".
,Ruj de buze Mary Kay®
"Odă iubirii"
 
Luciu de buze Mary Kay®
"Perlă roz"
 

 


©2019 Mary Kay Inc.