Susținerea echipei Evenimente speciale


Mary Kay Ash spunea deseori: „Faceți afaceri pentru voi înșivă, dar nu de sine stătător”, iar aceasta rămâne a fi un adevăr. Membrii echipei personale, Liderul Superior și Compania vă sunt întotdeauna alături pentru a vă susține și a vă încuraja. Puteți fecventa evenimentele speciale ale Companiei în decursul anului pentru a vă dezvolta propria afacere. Sunteți pregătită pentru începe formarea echipei astăzi?

 

 

Seminar

Seminarul Național are loc o dată pe an și este cel mai important eveniment al companiei Mary Kay®. Aici vă puteți bucura de propriile realizări și tot aici puteși da aripi unui nou vis, pentru căanume la Seminarul Companiei sunt premiați cei mai buni Consultanți de frumusețe cu bijuterii cu diamante și sunt anunțate planurile grandioase pentru următorul an.

Să participi la Seminar înseamnă să primești recunoașterea binemeritată și noi cunoștințe de dezvoltare a afacerii; să afli despre produsele noi și ultimele știri ale Companiei; să te distrezi și să o cunoști pe deținătorea „Premiului pentru dăruire de sine”, conform rezultatelor anuale și de asemenea să fii prezentă la seara decernărilor - încheierea festivă a Seminarului.

Seminarul este cel mai importan eveniment al anului. Mary Kay Ash ar fi mândră să vadă cum viziunea sa de a oferi recunoaștere, instruire, motivare Consultanților Independeți de frumusețe și Liderilor de Business Grup a cuprins întreaga lume.

 

 

Conferința pentru carieră

Conferința pentru carieră înseamnă motivare. Programul evenimentului conține de toate: recunoașterea pe care o meritați, instruire, discursuri pline de entuziasm, master classuri, cadouri deosebite din partea Companiei și sigur atmosfera degajată și cordială, schimb de experiență și distracție.

 

 

Conferința Liderilor de Business Grup

Stimați Lideri de Business Grup acest eveniment este organizat de către Companie pentru dumnevostră!
Programul conține: instruiri pentru dezvoltarea afacerii, recunoștință, informații despre noile acțiuni și programe, prezentarea tendințelor moderne și a noilor produse. Veniți la evenimentul plin de strălucire și farmec pe care le merită Liderii de Business Grup Mary Kay®.

La fel ca și Seminarul, acest eveniment include discursurile conducătorilor Mary Kay®, informații despre produse, discursurile impresionante ale Liderilor Naționali și ale Liderilor de Business Grup.

 

Contactaţi un Consultant Independent de frumuseţe astăzi

 

©2018 Mary Kay Inc.