Cremă de ochi TimeWise® Age Minimize 3D®

Cremă de ochi TimeWise® Age Minimize 3D®

 

TimeWise® Age Minimize 3D® Eye Cream

Crema ajută la eliminarea semnelor vizibile de îmbătrânire și oboseală, inclusiv cearcănele, pungile de sub ochi, ridurile profunde și fine. Pielea pare mai elastică și mai strălucitoare. În plus, crema menține nivelul necesar de hidratare pentru 12 ore. Se observă o îmbunătățire generală a aspectului pielii - ea pare mai revigorată și odihnită.

• Ajută la eliminarea semnelor vizibile de îmbătrânire și oboseală
• Pielea devine mai fermă
• Luminează zona din jurul ochilor
• Hidratează instantaneu, menține nivelul necesar de hidratare în zona din jurul ochilor timp de 12 ore
 
Îmbătrânirea pielii este rezultatul a doi factori principali: 1) intern - procesul natural de îmbătrânire și 2) extern: influența mediului și a stilului de viață. Aceste influențe externe pot duce la îmbătrânirea prematură a pielii. „Setul fermecat” TimeWise® 3D® care conține complexul patentat Age Minimize 3D® ajută la protejarea pielii de radicalii liberi, încetinirea procesului de îmbătrânire și la menținerea tinereții pielii.
 

 

COMPLEXUL EXCLUSIV PATENTAT AGE MINIMIZE 3D® ÎN FIECARE PRODUS

 

• Resveratrolul încapsulat este un antioxidant puternic. În plus, acesta uniformizează tonul pielii și menține nivelul natural de colagen din piele.

 

• Vitamina B3 înălbește eficient pielea, plus funcționează ca un antioxidant.

 

• Peptida anti-îmbătrânire întinerește pielea, oferindu-i elasticitate. Acest lucru se datorează menținerii nivelului natural de colagen și elastină * în piele.

 

 

 

Este disponibilă în două formule pentru ten uscat și normal SAU pentru ten mixt și gras.

 

Preţ: 490 MDL*

*Preţ cu amănuntul recomandabil

©2022 Mary Kay Inc.