„Setul fermecat” TimeWise® Age Minimize 3D®

„Setul fermecat” TimeWise® Age Minimize 3D®

TimeWise® Miracle Set® Age Minimize 3D®

Abordare tridimensională: „Setul fermecat” TimeWise® 3D®protejează de radicalii liberi, încetinește procesul de îmbătrânire și menține tinerețea pielii

• Protejează pielea de acțiunea radicalilor liberi care provoacă îmbătrânirea acesteia datorită unui număr mare de antioxidanți.
• Încetinește procesul de îmbătrânire a pielii în urma expunerii la soare, blochează efectul unei game largi de raze ultraviolete.
• Oferă o reducere vizibilă a semnelor de îmbătrânire a pielii în 4 săptămâni.
Îmbătrânirea pielii este rezultatul a doi factori principali: 1) intern - procesul natural de îmbătrânire și 2) extern: influența mediului și a stilului de viață. Aceste influențe externe pot duce la îmbătrânirea prematură a pielii. „Setul fermecat” TimeWise® 3D®care conține complexul patentat Age Minimize 3D®ajută la protejarea pielii de radicalii liberi, încetinirea procesului de îmbătrânire și la menținerea tinereții pielii.
 

COMPLEXUL EXCLUSIV PATENTAT AGE MINIMIZE 3D®ÎN FIECARE PRODUS

• Resveratrolul încapsulat este un antioxidant puternic. În plus, acesta uniformizează tonul pielii și menține nivelul natural de colagen din piele.

• Vitamina B3 înălbește eficient pielea, plus funcționează ca un antioxidant.

• Peptida anti-îmbătrânire întinerește pielea, oferindu-i elasticitate. Acest lucru se datorează menținerii nivelului natural de colagen și elastină * în piele.

 

Setul este disponibil în două formule pentru ten uscat și normal SAU pentru ten mixt și gras.

 

 

 

 

 

 

 

Preţ: 1780 MDL*

*Preţ cu amănuntul recomandabil

©2023 Mary Kay Inc.