Cremă de zi cu SPF 30 TimeWise® Age Minimize 3D®

Cremă de zi cu SPF 30 TimeWise® Age Minimize 3D®

TimeWise® Age Minimize 3D® Day Cream SPF 30, 48 g

Crema de zi cu SPF 30 Age Minimize 3D® conține extract de cactus Nopal, care menține bariera naturală a pielii*. Ceea ce permite menținerea nivelului de hidratare în straturile adânci ale pielii. Deseori, impactul negativ al mediului duce la distrugerea barierei de protecție a pielii. Consecințele acestui proces se rezidă în - piele uscată, fără strălucire și, uneori, în producerea de exces de grăsime de către piele ca efort de a compensa lipsa de hidratare. De aceea, pentru orice tip de piele este importantă menținerea nivelului de hidratare a pielii. Principalul lucru este să alegeți formula corectă a cremei - una ușoară,degresată pentru ten normal și uscat sau pe cea fină și transparentă pentru tenul mixt și gras.

• Ajută în lupta cu semnele vizibile de îmbătrânire a pielii
• Întoarce pielii strălucirea naturală și tinerețea
• Micșorează ridurile fine și plasa de riduri
• Conține extract de opuntia ficus-indica, care menține bariera naturală de protecție a pielii*
 
Îmbătrânirea pielii este rezultatul a doi factori principali: 1) intern - procesul natural de îmbătrânire și 2) extern: influența mediului și a stilului de viață. Aceste influențe externe pot duce la îmbătrânirea prematură a pielii. „Setul fermecat” TimeWise® 3D® care conține complexul patentat Age Minimize 3D® ajută la protejarea pielii de radicalii liberi, încetinirea procesului de îmbătrânire și la menținerea tinereții pielii.
 

COMPLEXUL EXCLUSIV PATENTAT AGE MINIMIZE 3D® ÎN FIECARE PRODUS

• Resveratrolul încapsulat este un antioxidant puternic. În plus, acesta uniformizează tonul pielii și menține nivelul natural de colagen din piele.

• Vitamina B3 înălbește eficient pielea, plus funcționează ca un antioxidant.

• Peptida anti-îmbătrânire întinerește pielea, oferindu-i elasticitate. Acest lucru se datorează menținerii nivelului natural de colagen și elastină * în piele.

 

Este disponibilă în două formule pentru ten uscat și normal SAU pentru ten mixt și gras.

 

Preţ: 490 MDL*

*Preţ cu amănuntul recomandabil

©2022 Mary Kay Inc.