Soluție purificatoare 4-în-1 TimeWise® Age Minimize 3D®

Soluție purificatoare 4-în-1 TimeWise® Age Minimize 3D®

TimeWise® Age Minimize 3D® 4-in-1 Cleanser, 14 g

Purificarea este primul pas în procesul de îngrijire a tenului dimineața și seara, este parte a sistemului TimeWise® Miracle Set 3D®. Formula sa acționează eficient în complex cu crema de zi cu SPF 30 Age Minimize 3D®, crema de noapte Age Minimize 3D®, crema de ochi Age Minimize 3D®.

• Îndepărtează diferite tipuri de impurități, curăță pielea
• Oferă o exfoliere moale
• Uniformizează pielea
 
Îmbătrânirea pielii este rezultatul a doi factori principali: 1) intern - procesul natural de îmbătrânire și 2) extern: influența mediului și a stilului de viață. Aceste influențe externe pot duce la îmbătrânirea prematură a pielii. „Setul fermecat” TimeWise® 3D®care conține complexul patentat Age Minimize 3D®ajută la protejarea pielii de radicalii liberi, încetinirea procesului de îmbătrânire și la menținerea tinereții pielii.
 

COMPLEXUL EXCLUSIV PATENTAT AGE MINIMIZE 3D®ÎN FIECARE PRODUS

• Resveratrolul încapsulat este un antioxidant puternic. În plus, acesta uniformizează tonul pielii și menține nivelul natural de colagen din piele.

• Vitamina B3 înălbește eficient pielea, plus funcționează ca un antioxidant.

• Peptida anti-îmbătrânire întinerește pielea, oferindu-i elasticitate. Acest lucru se datorează menținerii nivelului natural de colagen și elastină * în piele.

 

Este disponibilă în două formule pentru ten uscat și normal SAU pentru ten mixt și gras.

 

 

 

 

Preţ: 440 MDL*

*Preţ cu amănuntul recomandabil

©2023 Mary Kay Inc.