Începând businessul cu Mary Kay chiar de la primii paşi veţi simţi
susţinerea Companiei

 

Din momentul când veţi primi statutul de Consultant Independent de frumuseţe, instruirea, motivaţia şi gratitudinea Companiei vor deveni pentru Dmv. surse permanente de noi cunoştinţe şi experienţă..

Setul Start
Setul Start include în sine toate materialele didactice şi produsele cosmetice necesare pentru a începe cariera cu Compania. “ABC-ul Businessului” prezent în setul start vă prezintă toate aspectele pentru a organiza un business, contribuind la procesul transformării Dumneavoastră într-un profesionist adevărat în acest domeniu de activitate..
Informaţii despre produse
Toată informaţia necesară despre produse o puteţi găsi în “Îndrumar pentru utilizarea produselor cosmetice”, precum şi în toate materialele informative lunare şi trimestriale editate de către Companie, astfel veţi fi întotdeauna gata să răspundeţi la orice întrebare a clienţilor.

Evenimente speciale
Evenimentele organizate de către Companie deschid noi orizonturi pentru creşterea şi dezvoltarea profesională

 

 

Sfaturi pentru vânzări reuşite
Revista lunară “Aplauze” vă informează despre toate noutăţile Companiei, despre produsele cosmetice noi şi sfaturi pentru vânzări, cu articole despre schimbul de experienţă şi gratitudinea acordată pentru reuşitele în business ale partenerilor de afaceri sau a business-echipei dmv.
Susţinere On-line
Site-ul Mary Kay On-line – este un site specializat cu acces limitat pentru Consultanţii de frumuseţe, orientat spre sprijinirea businessului lor.
Experienţa colegilor
Consultanţii de frumuseţe “Mary Kay” – este o familie de adepţi, o echipă de business-ledi strălucitoare şi de succes, care cu generozitate împart din experienţa lor, purtând grijă de la primii paşi făcuţi de Dumneavoastră către vis, şi pe parcursul întregului drum pe Scara Succesului.

 


©2017 Mary Kay Inc.