După ce a lucrat o perioadă de timp în calitate de designer vestimentar, Sebastian a decis să-şi exprime talentul artistic în sfera machiajului. În timp ce avansa tot mai sus pe treptele carierei sale, Sebastian a colaborat cu stilişti de talie mondială, cunoscute branduri de modă şi diverse celebrităţi. Fiind condus de dorinţa de a împărtăşi cu ceilalţi tehnicile sale inovatoare şi experienţa acumulată de-a lungul anilor, Sebastian a deschis propria sa școală în Argentina. Acum, bazându-se pe anii săi de experiență în acest domeniu, este dispus să vă prezinte tehnicile folosite de acesta la aplicarea machiajului în calitate de membru al echipei internaţionale de stilişti Mary Kay®.
 
Machiaj profesional de la Sebastian Correa
 

Acest look este unul universal, feminin şi proaspăt. Poate fi aplicat femeilor de orice vârstă şi se potriveşte perfect tuturor tipurilor de ten. Cred în existenţa unei frumuseţi universale, de aceea am creat un look atemporal în măsură să evidențieze frumusețea fiecărei persoane, indiferent de vârstă şi tipul tenului. Apreciez faptul că Mary Kay® pune la dispoziţia femeii tot de ce are nevoie pentru a arată superb şi pentru a se simţi minunat. Am ales o gamă de culori calde şi feminine. Nuanţele de bronz şi auriu vor conferi ochilor o notă de naturaleţe. Culoarea roz de pe buze va face ca machiajul să arate mai feminin, ştergând orice umbră de agresivitate. Consider că fiecare femeie trebuie să posede aceste nuanţe, deoarece este o alegere cu care niciodată nu va da greş.


Aplicaţi fard mineral de pleoape într-o nuanţă de "Miere dulce" pe toata suprafaţa pleoapei superioare şi un pic pe cea inferioară. Aplicaţi puţină nuanţă de "Cristalin" sub sprânceană şi estompaţi uşor. Accentuaţi conturul ochilor cu ajutorul unui fard de pleoape de culoare "Alună de pădure", aplicat în forma literei „V” pe colțul exterior al pleoapei şi estompaţi uşor.
Fard de pleoape cu minerale Mary Kay®
"Miere dulce"
 
Fard de pleoape cu minerale Mary Kay®
"Cristalin"
 
    Fard de pleoape cu minerale Mary Kay®
"Alună de pădure"
 
   

Trasaţi o linie cu ajutorul unui creion de ochi "Negru" cât mai aproape posibil de linia creşterii genelor.
Creion de ochi Mary Kay®
"Negru"
 
   

Aplicaţi pe genele superioare şi cele inferioare două straturi de Rimel Ultimate Mascara™.
Rimel Ultimate Mascara™
«Negru»
 
   

Aplicaţi o cantitate necesară de fard de obraz cu minerale de nuanţă «Perlă roz» pe partea proeminentă a obrajilor, estompând în direcţia tâmplelor şi de-a lungul liniei de creştere a părului.
Fard de obraz cu minerale Mary Kay®
«Perlă roz»
 
   

Schiţaţi conturul buzelor cu ajutorul creionului de buze Mary Kay® «Neutru». Aplicaţi Rujul de buze Mary Kay® nuanţă "Petală roz".
Creion de buze Mary Kay®
«Neutru»
 
Ruj de buze Mary Kay®
"Petală roz"
 

 


©2019 Mary Kay Inc.