De-a lungul unei cariere de peste 25 de ani, Diana a devenit unul dintre cei mai recunoscuţi stilişti din Canada şi de peste hotarele ei. Pe parcursul activităţii sale în acest domeniu, Diana a vizitat aproape fiecare continent al lumii și a colaborat cu reviste internaționale celebre de modă cum ar fi Vanity Fair, Vogue, Cosmopolitan, Marie Claire, precum şi cu cele mai populare reviste din Canada – Fiare, Fashion şi Elle. Diana a lucrat cu numeroase femei din întreaga lume, inclusiv cu cele ce activează în calitate de Consultanţi Independenţi în Frumuseţe Mary Kay®, cărora le oferea consultanţă profesională şi sfaturi extrem de utile înainte ca acestea să apară în lumina reflectoarelor pe scena Seminarului. Iar acum Diana vrea să vă împărtăşească secretele pe care le-a descoperit în materie de machiaj!

Machiaj profesional de la Diana Carreiro
 

„Deja de câţiva ani buni, look-urile pe care le creez se bazează pe stilul ochilor fumurii „smokey eyes" în nuanțe de maro şi în combinaţie cu un ruj de culoare neutră. Acest stil este unul practic universal, deoarece se potrivește tuturor tipurilor de ten şi formă a feţei. Deși este un machiaj modest, este incredibil de atrăgător şi feminin. Este un machiaj pe care îl puteţi combina cu orice ţinută, începând de la blugi pe timp de zi și până la o rochie elegantă pe timp de seară. Pentru mine personal, acest machiaj este ca o mică rochie neagră, atât de indispensabilă în garderoba fiecărei femei, care poate fi purtată oricând şi oriunde.”


Aplicaţi un strat subţire de fard de pleoape mineral într-o nuanţă de "Cristalin" pe toata suprafaţa pleoapei superioare şi inclusiv de-a lungul liniei genelor inferioare. Aplicaţi un strat subţire de fard de pleoape mineral într-o nuanţă de "Miere dulce" sub sprânceană și pe colturile interioare ale ochilor, un alt strat subţire de fard de pleoape mineral de nuanţă "Alună de pădure" pe cuta pleoapei, estompând din colţul exterior spre cel interior. Conferiţi machiajului un accent luminos cu o nuanţă de "Cafea espresso", aplicată pe cuta pleoapei superioare şi pe pleoapa inferioară.
Fard de pleoape cu minerale Mary Kay®
"Cristalin"
 
Fard de pleoape cu minerale Mary Kay®
"Miere dulce"
 
    Fard de pleoape cu minerale Mary Kay®
"Alună de pădure"
 
Fard de pleoape cu minerale Mary Kay®
"Cafea espresso"
 

Trasaţi o linie cu ajutorul unui creion "Negru" pe toată linia creşterii genelor superioare şi inferioare şi estompaţi uşor. Adăugaţi puţin fard de pleoape mineral într-o nuanţă de "Negru", pentru a uniformiza marginile.
Creion de ochi Mary Kay®
"Negru"
 
Fard de pleoape cu minerale Mary Kay®
"Negru"
 

Aplicaţi câteva straturi de «Rimelul Ultimate Mascara™» pe genele superioare și inferioare.
Rimel Ultimate Mascara™
«Negru»
 
   

Aplicaţi o cantitate necesară de fard de obraz de nuanţă «Perlă roz» pe partea proeminentă, osoasă a obrajilor, estompând în direcţia tâmplelor şi de-a lungul liniei de creştere a părului.
Fard de obraz cu minerale Mary Kay®
«Perlă roz»
 
   

Accentuaţi conturul buzelor cu ajutorului unui creion de culoare «Caramelă». Aplicaţi rujul de buze True Dimensions® în nuanţa de «Şarm natural».
Creion de buze Mary Kay® Nourishine Plus®
«Caramelă»
 
Ruj de buze True Dimensions™
«Şarm natural»
 

 


©2019 Mary Kay Inc.