Faceți cunoștință cu [Cea mai bună prietenă]


Prietenii sunt cei mai importanți. De aceea afacerea ideală pentru dvs. este cea care vă permite să petreceți mai mult timp cu prietenele și să cunoașteți oameni noi! Îi puteți susține și inspira pe alții și să dezvoltați relații de încredere, dar în același timp știți că puțină distracție nu este niciodată în plus.
Posibilitățile afacerii cu Mary Kay® vă oferă toate cele necesare pentru succes.

 

   


AFACEREA CARE-ȚI PERMITE SĂ FII TU ÎNSĂȚI


Serviciul poate solicita condiții la care trebuie să vă adaptați. În timp ce cu Mary Kay® aveți toată libertatea să vă organizați afacerea conform propriilor dorințe, mod de viață și talente.

Nu doar vă dezvoltați afacerea, ci vă creați și o bază de clienți, vă formați o echipă de prieteni și femei la fel ca dumneavoastră. Veți fi înconjurată de oameni pozitivi, care vă pot oferi sprijin și împărtăți succesul.


VIAȚA TA, REGULILE TALE


Crearea propriei afaceri nu trebuie să vă schimbe modul de viață obișnuit. Afacerea poate face parte din viața de zi cu zi și totodată să vă aducă venit suplimentar. E atât de simplu. Urmați aceste sfaturi și începeți să vă dezvoltați afacerea:

  • Planificați și organizați petreceri cu prietenele pentru a da start noii afaceri.
  • Expediați mesaje electronice prietenilor și rudelor.
  • Discutați despre frumusețe, stil, și tendințe modern cu prietenele.

 

INSTRUMENTE DE SUCCES

ÎNDRĂGIȚI PRODUSELE, VINDEȚI PRODUSELE

Pentru a începe și pentru a dezvolta noua afacere aveți nevoie de sprijinul Companiei, inclusiv de numeroase instrumente online și ghiduri de business. Fiți sigură că veți crea o afacere pentru dumneavoastră, dar nu de una singură!

  • Programul de retribuții pentru Gazda orei
  • Versiunea electronică a broșurii „The Look” și catalogul online
  • Setul de start „Alegerea mea” cu mostre ale produselor și multe altele

Aflați mai multe despre Instrumente de succes și Susținerea echipei!

Să vindeți este la fel de simplu cum ați vorbi despre ceea ce vă place. Și dacă vă plac produsele Mary Kay®, de ce să nu vă împărtășiți impresiile cu alții?

Aflați mai multe despre Venit și premii!

 

Contactaţi un Consultant Independent de frumuseţe astăzi

 

©2019 Mary Kay Inc.