Faceți cunoștință cu [Stilistul de vocație]


Sunteți mai mult decât un Consultant de frumusețe. Vă doriți ca toate cunoștințele și pasiunea pe care o aveți pentru modă, frumusețe și stil să contribuie la dezvoltarea afacerii. Ajutați femeile să conștientizeze frumusețea lor exterioară și lăuntrică, vă place ceea ce faceți. Nu cunoașteți o metodă mai bună de a câștiga, decât să faceți ceea ce vă reușește cel mai bine.
Posibilitățile afacerii cu Mary Kay® vă oferă toate cele necesare pentru succes.

 

   


AFACEREA CARE-ȚI PERMITE SĂ FII TU ÎNSĂȚI


Serviciul poate solicita condiții la care trebuie să vă adaptați. În timp ce cu Mary Kay® aveți toată libertatea să vă organizați afacerea conform propriilor dorințe, mod de viață și talente.

În plus puteți deveni expertă și să folosiți abilitățile personale pentru a le ajuta și pe alte femei să se simtă mai frumoase la chip și la suflet.


VIAȚA TA, REGULILE TALE


Crearea afacerii poate fi simplă cum ți-ai trăi viața. Să începi propria afacere e simplu, pentru că se potrivește modului tău de viață. Folosești abilitățile, forțele și capacitățile tale, pentru a începe să câștigi chiar acum! Urmează aceste sfaturi simple, pentru a începe propria afacere într-o clipă:

  • Folosește părerea ta de expertă pentru a le ajuta și pe alte femei să se simtă frumoase.
  • Dăruiește inspirație prin calitatea ta de mentor și lider.
  • Urmează-ți visul.

 

INSTRUMENTE DE SUCCES

ÎNDRĂGIȚI PRODUSELE, VINDEȚI PRODUSELE

Aveți nevoie de susținere pentru dezvoltarea propriei afaceri. Cu ajutorul ultimelor tendințe și noilor tehnologii, veți crea o afacere pentru dumneavoastră, dar nu de una singură!

  • Concurs de machiaj
  • Aplicația mobilă «Machiaj virtual»
  • Broșura despre ultimele tendințe și cosmeticele decorative din colecțiile limitate
  • Instruiri ți programe promoționale

Aflați mai multe despre Instrumente de succes și Susținerea echipei!

Să vindeți este la fel de simplu cum ați vorbi despre ceea ce vă place. Și dacă vă plac produsele Mary Kay®, de ce să nu vă împărtășiți impresiile cu alții?

Aflați mai multe despre Venit și premii!

 

Contactaţi un Consultant Independent de frumuseţe astăzi

 

©2019 Mary Kay Inc.