Faceți cunoștință cu ea, [Capul familiei]


Este timpul să acționați! Probabil, nu ați avut întotdeauna acest rol, dar acum sunteți gata pentru o schimbare. Acum este momentul când puteți contribui la bugetul familiei, dar să fiți în continuare alături de cei dragi. Meritați o afacere care să vă permită să stabiliți personal orarul de lucru și să câștigați banii necesari pentru o viață mai bună pentru dvs. și familie.
Posibilitățile afacerii cu Mary Kay® vă oferă toate cele necesare pentru succes.

 

   


AFACEREA CARE-ȚI PERMITE SĂ FII TU ÎNSĂȚI


Serviciul poate solicita condiții la care trebuie să vă adaptați. În timp ce cu Mary Kay® aveți toată libertatea să vă organizați afacerea conform propriilor dorințe, mod de viață și talente.

Aveți nevoie de un orar flexibil, pentru ca familia să fie mereu în prim plan? Așa să fie! Vă puteți stabili propriul program în funcție de necesitățile personale.


VIAȚA TA, REGULILE TALE


Crearea propriei afaceri nu trebuie să vă schimbe modul de viață obișnuit. Afacerea poate face parte din viața de zi cu zi și totodată să vă aducă venit suplimentar. E atât de simplu. Urmați aceste sfaturi și începeți să vă dezvoltați afacerea:

  • Povestiți despre noua afacere altor mame atunci când vă luați copilul de la grădiniță.
  • Expediați mesaje electronice prietenilor, rudelor și povestițile despre noua afacere.
  • Includeți sarcinile de serviciu în orarul zilnic.

 

INSTRUMENTE DE SUCCES

ÎNDRĂGIȚI PRODUSELE, VINDEȚI PRODUSELE

Pentru a începe și pentru a dezvolta noua afacere aveți nevoie de sprijinul Companiei, inclusiv de numeroase instrumente online și ghiduri de business. Fiți sigură că veți crea o afacere pentru dumneavoastră, dar nu de una singură!

  • Broșura trimestrială „The Look”, disponibilă în versiune de tipar și electronică.
  • Aplicația mobilă „Machiaj virtual”
  • Setul de start „Alegerea mea”, datorit căruia veți învăța rapid să vindeți și să desfășurați ore de frumusețe, puteți distribui mostre prietenilor pentru a le prezenta produsele și multe altele.

Aflați mai multe despre Instrumente de succes și Susținerea echipei!

Să vindeți este la fel de simplu cum ați vorbi despre ceea ce vă place. Și dacă vă plac produsele Mary Kay®, de ce să nu vă împărtășiți impresiile cu alții?

Aflați mai multe despre Venit și premii!

 

Contactaţi un Consultant Independent de frumuseţe astăzi

 

©2019 Mary Kay Inc.