Faceți cunoștință cu [Business lady modernă]


Aveți nevoie de orar flexibil și de independență. Vă doriți ca propria afacere să fie o continuare a vieții indiferent de ritmul în care trăiți. Puteți fi disponibilă 24 ore pe zi, 7 zile pe săptămână, dar după ce ați îndeplinit toate sarcinile aveți nevoie de posibilitatea de a vă sustrage de la treburi și de a vă ocupa de lucrurile personale.
Posibilitățile afacerii cu Mary Kay® vă oferă toate cele necesare pentru succes.

 

   


AFACEREA CARE-ȚI PERMITE SĂ FII TU ÎNSĂȚI


Serviciul poate solicita condiții la care trebuie să vă adaptați. În timp ce cu Mary Kay® aveți toată libertatea să vă organizați afacerea conform propriilor dorințe, mod de viață și talente.

Preferați să lucrați acasă sau în cafeneaua din apropiere și nu într-un oficiu sufocant? Excelent! Pur și simplu folosiți instrumentele electronice pentru afaceri, pentru a fi mobile și să activați dup? propriile reguli.


VIAȚA TA, REGULILE TALE


Crearea propriei afaceri nu trebuie să vă schimbe modul de viață obișnuit. Afacerea poate face parte din viața de zi cu zi și totodată să vă aducă venit suplimentar. E atât de simplu. Urmați aceste sfaturi și începeți să vă dezvoltați afacerea:

  • Povestiți despre noua afacere și despre produsele preferate Mary Kay® în rețelele de socializare.
  • Expediați mesaje electronice prietenilor și rudelor.
  • Discutați despre frumusețe, stil și tendințele modern cu prietenii.

 

INSTRUMENTE DE SUCCES

ÎNDRĂGIȚI PRODUSELE, VINDEȚI PRODUSELE

Sunteți dinamică la fel ca și prietenii care vă înconjoară, sunteți mereu în mișcare - astfel poate fi și propria afacere! Datorită tehnologiilor digitale și a instrumentelor de business electronice, veți crea o afacere pentru dumneavoastră, dar nu de una singură!

  • Aplicația mobilă „Machiaj virtual”
  • Comenzile online
  • Posibilitățile rețelelor de socializare
  • Broșuri electronice și catalog online

Aflați mai multe despre Instrumente de succes și Susținerea echipei!

Să vindeți este la fel de simplu cum ați vorbi despre ceea ce vă place. Și dacă vă plac produsele Mary Kay®, de ce să nu vă împărtășiți impresiile cu alții?

Aflați mai multe despre Venit și premii!

 

Contactaţi un Consultant Independent de frumuseţe astăzi

 

©2019 Mary Kay Inc.